Full Size Kabelbane

Er det dit eget ønske, eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Kabelparken ved Bassin 7 er en kæmpe succes med 1500 medlemmer. Det næste skridt må da være at bygge en full size kabelpark, altså en større kabelpark. Efterspørgslen for wakeboarding er enorm, og med større faciliteter, vil det helt sikkert kunne tiltrække endnu flere til sporten.
De seneste år, er rigtig mange børn og unge begyndt af wakeboarde. De sidste 3 år, har kabelparken tilbudt sommerskole for skolebørn, og pladserne er blevet revet væk, kun få minutter efter tilmeldingen er åbnet. Jeg synes virkelig det er vigtigt at kommunen bakker op omkring denne stigende interesse for en sportsgren for alle aldre.
Den nuværende kabelpark har været vært for flere store arrangementer, som har tiltrukket mange mennesker til Aarhus Ø. Dagligt skaber kabelparken liv på Aarhus Ø og tiltrækker mange mennesker til de boder, der ligger langs havnebadet ved Bassin 7.
Jeg synes helt sikkert det er på tide at udvide kabelparken og bakke op omkring de mange frivillige, der dagligt lægger et stort arbejde i at holde den eksisterende kabelpark kørende.
Det eneste ”problem” jeg ser ved kabelparken, er at der ikke er plads nok til alle dem som ønsker at dyrke sporten, og det kan løses ved at bygge en full size kabelpark ved Aarhus Ø.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

Placer her