En forbindelse mellem Aarhus Ø og Træskibshavnen, f.eks. tunnel eller bro

Er det dit eget ønske, eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Aarhus Ø kaldes både en "fangeø" og en "betonjungle". Det kan vi ændre på!

En forbindelse mellem Aarhus Ø og Træskibshavnen - f.eks. som en bro eller tunnel - vil gøre Aarhus mindre "fangeagtig" eller isoleret og åbne op for den nordlige spids af Aarhus Ø. Det vil ligeledes give mulighed for at folk fra Aarhus Ø nemt kan komme til Riis Skov og nyde de skønne, rekreative områder, som skoven eller Den Permanente tilbyder.

En forbindelse vil ydermere gøre det mere attraktivt for folk fra f.eks. Trøjborg at gøre brug af de mange tilbud, der er på Aarhus Ø, såsom butikker, restauranter m.m. Det vil bidrage til, at det er lettere og attraktivt at være erhvervsdrivende på Aarhus Ø.

En forbindelse kalder dog på kreativitet, for hvis det er en bro, hvad så med bådene? Og hvis det er en tunnel, hvad så med tryghed? Det er der helt sikkert rigtig mange spændende og kreative bud og løsninger på.

Personligt synes jeg, tunneller kan blive lidt "skumle". Jeg husker tunneller fra min barndom som dystre steder, hvor der foregik lyssky ting. Det var steder, som jeg helst undgik. Mon I kan genkende det? Så hvis I vælger en tunnel-løsning, håber jeg, den bliver lys, venlig og bred, så den er tryg for både fodgængere i alle aldre, handicappede og cyklister.
Måske der kan være spændende kunst på væggene, som afspejler livet i Aarhus Bugten, og et glasloft med belysning, så man kan se livet, der foregår i vandet over tunnellen - både, dyreliv, paddleboardere m.m. Det kunne gøre det en spændende oplevelse, at anvende tunnellen.

Det vil betyde enormt meget for mig, hvis ovenstående ønske bliver til virkelighed.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

Placer her